ElektroXami

Ne jemi kompani e formuar në vitin 2012
Shiko punimet

Instalim i rrymës

Për çdo problem me mirëmbajtje ose intalim të rrymës, ElektroXami ju ofron shërbime profesionale dhe efikase. Qoft prishje, problem me siguresa, poça…

Instalim i ujit

ElektroXami është gjithmonë i gatshëm t’i bëj ballë çdo problemi që ka të bëjë me instalimin e ujit

Instalim i nxemjes

ElektroXami ju ofron shërbime për të gjitha problemet lidhur me instalimin dhe mirëmbajtjen e nxemjes.

Klientet janë të kënaqur

Prioriteti ynë është konsumatori
Per çdo problem

Ne do te rregullojm cdo problem qe ka te beje me rryme,uje  apo nxemje

Shpejt dhe lirë

Sherbimet i kryejm shpejt dhe lire 🙂

Cka perfshin?

riparimet e bojlerit, problemet me lavatriqe, ndërrimin e siguresave dhe prizave,  ndërrimin e bravave e shumë e shumë shërbime tjera.

Keni nevojë për shërbimet tona?

Na kontaktoni
Kontakt

Ne jemi këtu për ju